Loc de joacă

Hai la joacă în grădină!

Bucură-te de un spațiu în care structurile de joacă sunt în armonie cu natura.
Pe lângă amenajările realizate de noi, avem copăcei și legume, pământ, nisip și insecte și cam tot ce îți trece prin cap că ai putea găsi într-o livadă.

Ce găsești la noi?

Oferim 2000 mp  de distracție în livadă, în aer liber + foișor, cort și terasă unde copiii să poată explora liberi și să- și consume energia la umbra copacilor din livadă.

Grădina își menține naturalețea și frumusețea spontană, spațiile de joacă se îmbină cu naturalețe în cadrul natural, iar toate acestea sunt întreținute zilnic pentru a oferi și  un cadru sigur.

Structuri de joacă – trambuline, tobogane cu platformă de cățărare, bucătării pentru copii, gropi de nisip, structură tip spalier pentru cățărare, leagăne, căsuțe pentru copii, măsuțe și scăunele

Copiii au libertate de mișcare, pot alerga, explora orice și inventa povești, într-un spațiu verde și sigur. Încurajăm joaca spontană, creativă și liberă în natură!

Dacă plouă?

Alternativa de vreme nefavorabilă – chiar dacă Nu există vreme rea, doar haine nepotrivite, pentru situațiile neprevăzute avem un cort acoperit și un foișor cu platformă de lemn care ne permit continuarea jocului și a bucuriei, indiferent de vreme (bine îmbrăcați).

Tarife

Contribuția ta pentru întreținerea grădinii este de 20 lei de persoană/3 ore (adulți și copii peste 1 an) și permite șederea pe întreg intervalul orar. 

Exemplu – dacă se intră la ora 10, se iese la ora 11– se achita 20 lei pentru o oră, dacă se intră la ora 9 și se iese la 12 – se achita 20 lei pentru 3 ore.

Se acordă reduceri pentru copii sub 3 ani, familiile numeroase și grupuri didactice de copii.

 Participarea la atelierele organizate în intervalele orare disponibile este opțională și se achită separat.

Program

Accesul se face pe 2 intervale: 9-12 sau 17-20 și tariful de 20 lei / persoană (adulți și copii de peste  ani) acoperă întregul interval, indiferent de ora intrării.

Ne rezervăm dreptul de a închide sau restricționa accesul pe anumite intervale sau zile, când sunt lucrări de reamenajare, sau când grădina este închiriată pentru evenimente, de aceea va rugăm să verificați disponibilitatea intervalului înainte de a ajunge la noi, contactandu-ne prin una din modalitățile prezente pe site.

Zentropolis Garden este o întreprindere socială care susține comunitatea prin evenimente și implicare active în campanii umanitare.

Prin achitarea tarifelor, nu doar că ne ajuți să întreținem grădina și să păstrăm serviciile la un standard ridicat de calitate, ci contribui activ la toate inițiativele sociale pe care le susținem.

Împreună facem lumea un loc mai bun!

Regulament

 Se poate intra cu alimente din afară, consumul acestora se face pe răspunderea clientului și doar pentru familia proprie, fără a oferi alimente sau băuturi altor copii prezenți în grădină, fără acordul explicit al însoțitorilor acestora.

Părinții sunt responsabili de supravegherea copiilor și explicarea regulilor de funcționare, personalul Zentropolis este responsabil de supravegherea generală a spațiului, neputând supraveghea fiecare copil în parte, având în vedere dimensiunea spațiului pus la dispoziție.

Cum faci rezervare?

Completează formularul care e la un click distanță, verifică disponibilitatea datei și orei la care îți dorești să vii împreună cu copilul/copiii, finalizează trimițând formularul, iar noi te vom contacta pentru a-ți confirma rezervarea.

Zentropolis Garden oferă copiilor și familiilor experiențe de socializare în aer liber, reconectare cu natura și activități în aer liber, prin amenajarea unui spațiu outdoor în livadă, unde joaca se îmbină cu frumusețea naturii, prin activități de școală de vară, organizare ateliere de creație și de socializare, organizare evenimente de familie.

SC ZENTROPOLIS GARDEN SRL,
număr cadastral 60678-C1-U4
CIF: 4494674
Nr. Ord. ONRC J22/2138/2021

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 449/4/16 și este o întreprindere socială dezvoltată în cadrul proiectului Social Act 128685, implementat de către GE-COST 2002 SRL, împreună cu partenerii Euroinpro Advvisory SRL și Fundatia Creativ